Pierogi pieczone z Milczy – kuchnia podkarpacka

Pierogi pieczone z Milczy – kuchnia podkarpacka

Pierogi pieczone z Milczy – kuchnia podkarpacka

Pierogi pieczone z Milczy – kuchnia podkarpacka Pierogi pieczone według przepisu Koła Gospodyń Wiejskich z Milczy (gmina Rymanów), mimo że wyglądają zwyczajnie, zaskakują smakiem. Zwykle dzieje się tak za sprawą ciekawego farszu, jednak w tym przypadku powodów jest więcej – począwszy od ciasta, przez lepienie pierogów, farsz, kończąc na maszczeniu pierogów. Pierogi pieczone z Milczy to pierogi z kapustą i białym serem. Zwykle farsz z kapusty przygotowuje się gotując ją lub smażąc, albo kolejno – gotując i sm... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Trzeci talerz

Warto przeczytać

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.