(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Mikrofalówka to urządzenie, które bardzo ułatwia nam codzienne przygotowywanie posiłków, znacząco skraca czas podgrzewania posiłku. Nie zawsze jednak pamiętamy, że podgrzewanie w mikrofalówce powoduje dużą utratę wartości odżywczych jedzenia. Jedzenie posiłku z mikrofalówki jest pozbawione części minerałów i witamin. Część produktów podgrzanych w mikrofalówce jest wciąż dobra i smaczna, jednak są produkty, których nie wolno wkładać do mikrofali, część nawet będzie... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...To, że zdrowa dieta powinna być bogata w duże ilości warzyw i owoców każdy z nas wie, lecz gdy nie jesteśmy specjalistami od zdrowia często nie mamy pojęcia, których produktów nie powinno się ze sobą łączyć.
Czytaj dalej...