Tajskie curry z rybą i zielonymi szparagami

Tajskie curry z rybą i zielonymi szparagami

Ryba w tajskim curry z zielonymi szparagami. Szybkie danie z patelni przygotowane na grillu Tajskie curry z rybą, mlekiem kokosowym i szparagami to pomysł na szybką i łatwą kolację lub obiad. Bogate w tajskie smaki rybne danie z dodatkiem sezonowych warzyw. Wiosną są to zielone szparagi, czy młody groszek w strączkach, latem polecam cukinię lub fasolkę szparagową. Jesienią możemy wykorzystać kalafior lub brokuły. Rybne curry to danie z patelni, które możemy przygotować tradycyjnie, na palniku lub tak, jak ja na ...

Czytaj dalej na blogu Tajemnice Smaku

Warto przeczytać

Dieta śródziemnomorska – przepis na długie i zdrowe życie

Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dieta Paleo

Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.