Przepis na : obiad
Pomodori farciti all’erbette, czyli pomidory faszerowane ziołami. Pomidory zapiekane z mozzarellą i szpinakiem przepis z książki Historia od kuchni Maxa Millera i Ann Volkwein Pomidori farciti all’erbette, czyli pomidory faszerowane ziołami, to niczym podróż w czasie przez smaki naszych przodków. Inspirację do tego wyjątkowego dania stanowiła książka Historia od Kuchni Maxa Millera i Ann Volkwein, której strony kryją tajemnice kulinarnych tradycji różnych epok. Gotowanie nie zawsze musi być skomplikowane; c...
Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.
Czytaj dalej...Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...