Przepis na : obiad
Fasola Mung zawiera białko,witaminy B 1, B 2, B 5, B 6, B 9 (kwas foliowy), K, E, C i A oraz wiele pierwiastków takich jak: magnez, mangan, selen, wapń, fosfor, żelazo, miedź, potas i cynk. Więcej jej temat możecie poczytać tu Czarna cieciorka zawiera - fosfor, potas, cynk, witaminę B9, żelazo, magnez, błonnik. Dynia zawiera - A, B1, B2, C, PP, ponadto składniki mineralne, zwłaszcza fosfor, żelazo, wapń, potas i magnez oraz mnóstwo beta-karotenu, ... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...