Konopna straciatella na karobowym spodzie - keto, bez cukru, bez laktozy, bez glutenu

Konopna straciatella na karobowym spodzie - keto, bez cukru, bez laktozy, bez glutenu

Konopna straciatella na karobowym spodzie - keto, bez cukru, bez laktozy, bez glutenu

Konopie, to najbardziej kompletne źródło białka w całym królestwie roślin. Z tego tez powodu zaliczane są do grupy produktów superfood. Bogate w aminokwasy egzogenne, kwas tłuszczowy (optymalny stosunek kwasów omega – 3 do omega – 6) i błonnik pokarmowy. Naturalne źródło witaminy E oraz cynku, fosforu i żelaza. Składniki na spód : - 3 jajka - 15g karobu - 40g oleju kokosowego - 30g mąki kokosowej - 1/3 łyżeczki sody - 1 łyżeczka octu jablkowego Składniki na masę : - 100g nasion konopi nie łuskanych - 250ml... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Szkrab Je Sam

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.