Przepis na : obiad
Składniki: - Kawałek dorsza -pomarańcza -masło -ziemniak -oregano -oliwa z oliwek extra virgin Przygotowanie: Do pojemnika z parowaru na ryż/kasze układamy dwa plastry pomarańczy, na nie dorsza, kilka cieniutkich plasterkow masła, przykrywamy dwoma plastrami pomarańczy. Gotujemy w parowarze około 15 minut. Ziemniak kroimy na frytki, wrzucamy do miseczki, skrapiamy oliwą, dodajemy oregano i mieszamy. Gotujemy w parowarze do miękkości. czytaj dalej...
Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Szybki koktajl odchudzający z pomarańczy i grejpfrutów.
Czytaj dalej...Suszona pomarańcza na choinkę to prosty dodatek, który doda naszemu drzewku trochę tropikalnych klimatów.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...