
Przepis na : obiad
Proste i niewymagające szaszłyki:) Samo mięso, bez dodatków. Zrobiłam je na krótszych patyczkach, bo są bez warzyw , przez co porcja mi ęsa jest solidniejsza i taka długość w zupełności wystarczy. 500g filetów z kurczaka 100g wędzonego boczku w cienkich, długich plasterkach sól, pieprz, papryka wędzona, czosnek granulowany, papryka ostra, pieprz 2 łyżki oleju 1. Filety kroimy w grubą kostkę. Przekładamy do miseczki, dodajemy olej i przyprawy, dokładnie mieszamy. 2. Każdy kawałek kurczaka owijamy boczkiem... czytaj dalej...
Najlepiej czuję się w kuchni. ;) Gotuję z prostych, powszechnie dostępnych produktów.
©2008-2009 Joakim Nygård & Andreas Pankratz
The project is hosted at http://zfdebug.googlecode.com and released under the BSD License
Includes images from the Silk Icon set by Mark James