39.Rumiane, walentynkowe serca: czyli pierogi pieczone w nieco buraczkowo-orientalnym wydaniu!

39.Rumiane, walentynkowe serca: czyli pierogi pieczone w nieco buraczkowo-orientalnym wydaniu!

39.Rumiane, walentynkowe serca: czyli pierogi pieczone w nieco buraczkowo-orientalnym wydaniu!

Przepis na : kolacja

Witamy po sesji egzaminacyjnej! ;)Kolejny raz nam się udało! Po ciężkich i dłuuugich dniach spędzenia czasu nad książkami osiągnęłyśmy owocne rezultaty i trochę wolności(;U nas dziś prosto, z domieszką drożdży i pięknego rumianego odcieniu, kruchości i niecodziennych połączeń smakowych w postaci farszu. A mianowicie zapraszamy Was na: pieczone pierogi z farszem z upieczonych buraków, ugotowanych ziemniaków, sera feta, usmażonego boczku, czosnku i duuużej ilości natki pietruszki(dość niecodziennie prawda?)Pierogi... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Symfonia Smaków

Warto przeczytać

Halloween najlepsze przepisy!

Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.

Czytaj dalej...

Pomysłowe przepisy na walentynki i nie tylko

Dzień zakochanych jest obchodzony na całym świecie 14 lutego. Nazwa tego święta pochodzi od św. Walentego.

Czytaj dalej...

Szybkie przekąski na Sylwestra. Szybkie przekąski na imprezę.

Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.

Czytaj dalej...

Idealne ciasto drożdżowe

Co zrobić aby ciasto drożdżowe było idealne?

Czytaj dalej...

Autor

symfoniasmakow

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pieczenie, ciasto, feta, boczek, burak, ziemniak, buraki, pierogi przepis, pierogi, mąka, curry, czosnek, ser feta, ser, sosy, ziemniaki, przepisy z ziemniakami, cytryna, przekąski, przekąska, pietruszka, symfonia smaków, cukier, ciasto na niedziele, sok, do pracy, walentynki, warzywa, jogurt, siekane

Inne przepisy z Symfonia Smaków

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Paulina Urbańczyk, 6 lutego 2014 14:47:59

Świetne :) !

Monika Matysiak, 6 lutego 2014 17:10:28

Wyobrażam sobie smak, muszą być pyszne. Czuję, że mnie inspirują :)

Kulinarne Inspiracje, 6 lutego 2014 21:06:09

mniam :)

Trzcinowisko, 6 lutego 2014 22:42:15

super pomysł i wykonanie:)

Aleksandra Julia, 24 lutego 2014 19:38:16

Zapraszamy do wykonania! (;