Faszerowane papryki z mięsem
Faszerowane papryki z mięsem
Kolejne faszerowane papryki, tym razem z dodatkiem mięsa. Użyłam papryk podłużnych. Faszeruje się je nieco mniej wygodnie niż duże okrągłe papryki, ale są naprawdę smaczne. Już po raz kolejny dodałam do farszu szpinak, to bardzo dobry pomysł - farsz jest bardziej wilgotny i nie jest zbity. Polecam!składniki16 średnich papryk - podłużnych farsz250 g szpinaku6 ząbków czosnku1 puszka krojonych pomidorów2 spore cebule - drobno posiekana1 i 1/2 szkl... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Stare Gary
Warto przeczytać

Dieta south beach – dieta podczas, której możesz jeść deser!
Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...
Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa
Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Autor
Stare Gary
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
papryka, papryka faszerowana, mięso, ryż, pomidor, mielone, szpinak, sosy, warzywa, wieprzowina, ryż smażony, mięso mielone, sos do mielonego , mielone z warzywami, ryż z warzywami, czosnek w ziołach, sos do ryżu, warzywa na patelnie, pieczeń z mięsa mielonego, mięsa pieczone, pieczeń z mielonego
Inne przepisy z Stare Gary
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję