Czas czytania: 2 min Surówka wiosenna z białej młodej kapusty z dodatkiem marchewki, rzodkiewki doprawiona syropem z agawy i sokiem z cytryny. Surówka taka jest najlepszym dodatkiem do każdego dania obiadowego. Zdrowa smaczna, chrupiąca z orzeźwiającą nutą cytryny, smakuje każdemu bez wyjątku! Kilka słów o kapuście, która jest bardzo wartościowym warzywem i to w każdej postaci, bo na surowo, gotowana, kiszona, duszona. Kapuściana głowa zawiera dużo witaminy C, A, K, E , witaminy z grupy B . Bogata jest w kw... czytaj dalej...
Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Mam na imię Ania, uwielbiam gotować dla swojej sporej rodziny i przyjaciół. Moją pasją jest fotografia, tworzenie nowych i ulepszanie starych przepisów. Na mojej stronie SprawdzonaKuchnia.pl znajdziecie przepisy inspirowane kuchnią z całego świata, przepisy tradycyjne i najnowsze trendy kulinarne.