Czas czytania: < 1 min Śledź z czerwoną cebulą, rodzynkami, jagodami goji, a wszystko marynowane w zalewie słodko kwaśniej z dodatkiem owoców jałowca. Delikatne śledzie, które z powodzeniem mogą zagościć na Świątecznym stole! By śledzie były dobre potrzebne są oczywiście dobrej, najwyższej jakości płaty śledziowe, myślę, że bez problemu kupicie takie:) Jeśli będziecie chcieli przygotować śledzie na jakąś specjalną okazję, czy święto, pamiętajcie o tym, że trzeba przygotować je na trzy dni przed tym, potrzebują t...
Z czym nam kojarzą się śledzie? Oczywiście ze świętami czy sylwestrem. Pod koniec grudnia większość polskich rodzin je przygotowuje i się nimi zajada.
Czytaj dalej...Mam na imię Ania, uwielbiam gotować dla swojej sporej rodziny i przyjaciół. Moją pasją jest fotografia, tworzenie nowych i ulepszanie starych przepisów. Na mojej stronie SprawdzonaKuchnia.pl znajdziecie przepisy inspirowane kuchnią z całego świata, przepisy tradycyjne i najnowsze trendy kulinarne.