Przepis na : obiad
Czas czytania: 2 min Rydze w sosie. Grzyby tej jesieni nadzwyczaj obrodziły lasy oferują nam prawdziwki, kurki i rydze. Mam zapas na cały rok suszonych, marynowanych i mrożonych grzybów! Rydze najlepiej smakują marynowane w occie, smażone lub duszone w sosach nie poleca się suszenia rydzy, lub dodawania ich do zup. Dzisiaj wykorzystam rydze do wspaniałego i bardzo prostego sosu na bazie serka mascarpone i śmietany. Sos jest bardzo smaczny, delikatny i aromatyczny można zjeść go ze świeżym domowym chlebem lub ma... czytaj dalej...
Mam na imię Ania, uwielbiam gotować dla swojej sporej rodziny i przyjaciół. Moją pasją jest fotografia, tworzenie nowych i ulepszanie starych przepisów. Na mojej stronie SprawdzonaKuchnia.pl znajdziecie przepisy inspirowane kuchnią z całego świata, przepisy tradycyjne i najnowsze trendy kulinarne.