Czas czytania: < 1 min Kolejny przepis na pierniczki, które można zawiesić na choinkę lub schrupać przed udekorowaniem. Ciastka z tego przepisu należy wypiekać bardzo cieniutkie, wtedy są najlepsze, chrupiące i bardzo imbirowe. Uwielbiam smak imbiru, który w tych ciasteczkach jest bardzo, bardzo wyraźny. Polecam, spróbujcie! Print Pierniczki bardzo imbirowe .wprm-recipe-rating .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; } Course Ciastka Prep Time 3 hours 10 minutes Cook Time 10 minutes ...
Właściwości miodu zależą od tego jakiego on jest pochodzenia. Pszczeli jest bakteriobójczy i antyseptyczne. Mimo tego ożywia mózg i korzystnie wpływa na pracę układu krwionośnego.
Czytaj dalej...Mam na imię Ania, uwielbiam gotować dla swojej sporej rodziny i przyjaciół. Moją pasją jest fotografia, tworzenie nowych i ulepszanie starych przepisów. Na mojej stronie SprawdzonaKuchnia.pl znajdziecie przepisy inspirowane kuchnią z całego świata, przepisy tradycyjne i najnowsze trendy kulinarne.