Pierniczki bardzo imbirowe

Pierniczki bardzo imbirowe

Czas czytania: < 1 min Kolejny przepis na pierniczki, które można zawiesić na choinkę lub schrupać przed udekorowaniem. Ciastka z tego przepisu należy wypiekać bardzo cieniutkie, wtedy są najlepsze, chrupiące i bardzo imbirowe. Uwielbiam smak imbiru, który w tych ciasteczkach jest bardzo, bardzo wyraźny. Polecam, spróbujcie! Print Pierniczki bardzo imbirowe .wprm-recipe-rating .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; } Course Ciastka Prep Time 3 hours 10 minutes Cook Time 10 minutes ...

Czytaj dalej na blogu SprawdzonaKuchnia.pl

Warto przeczytać

Który miód jest najlepszy? Lecznicze właściwości miodu.

Właściwości miodu zależą od tego jakiego on jest pochodzenia. Pszczeli jest bakteriobójczy i antyseptyczne. Mimo tego ożywia mózg i korzystnie wpływa na pracę układu krwionośnego.

Czytaj dalej...

Autor

AnnnaMalekAnnnaMalek

Mam na imię Ania, uwielbiam gotować dla swojej sporej rodziny i przyjaciół. Moją pasją jest fotografia, tworzenie nowych i ulepszanie starych przepisów. Na mojej stronie SprawdzonaKuchnia.pl znajdziecie przepisy inspirowane kuchnią z całego świata, przepisy tradycyjne i najnowsze trendy kulinarne.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasteczka, ciastka , ciasto, pierniczki, ciasto drożdżowe, biszkopt, chleb, bułki, pączki, drożdżowe, truskawki, mielone, lukier , ciasto z truskawkami

Inne przepisy z SprawdzonaKuchnia.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.