Ketchup „Chiński”

Ketchup „Chiński”

Czas czytania: 2 min Ketchup trochę, inaczej. Bardzo dobry, ostry z dużą ilością imbiru, cebuli i chilli. Super dodatek do kanapek, ryb i mięs. Z podanej ilości wyszedł mi słoik 500 ml. Jeśli chcielibyście zrobić zapas na zimę odpowiednio powiększcie porcje zalecanych składników. Pamiętajcie, aby zawsze próbować potrawę, którą przygotowujecie i zalecane ilości przypraw dodawać stopniowo. To zasada, która powinna na stałe zagościć w kuchni. Zawsze gotujcie na swój smak, dla mnie podana ilość chilli czy soli...

Czytaj dalej na blogu SprawdzonaKuchnia.pl

Autor

AnnnaMalekAnnnaMalek

Mam na imię Ania, uwielbiam gotować dla swojej sporej rodziny i przyjaciół. Moją pasją jest fotografia, tworzenie nowych i ulepszanie starych przepisów. Na mojej stronie SprawdzonaKuchnia.pl znajdziecie przepisy inspirowane kuchnią z całego świata, przepisy tradycyjne i najnowsze trendy kulinarne.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

sosy, ciasto, biszkopt, chleb, ciasto drożdżowe, bułki, syrop, drożdżowe, pączki, ryby, truskawki, dipy, kanapki, ryba, kanapka, mięso, pasta, ciasto z truskawkami, sos serowy

Inne przepisy z SprawdzonaKuchnia.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.