Dżem – sos z rabarbaru

Dżem – sos z rabarbaru

Dżem – sos z rabarbaru

Czas czytania: < 1 min Pyszny, aromatyczny i błyskawiczny dżem – sos z rabarbaru, który wykorzystuję do lodów, drożdżówek czy innych słodkości. Jest dość rzadki w swojej konsystencji, bo jest zrobiony z myślą, aby wykorzystywać go głównie jako sos do deserów. Świetnie smakują z nim lody, serniki i naleśniki. Polecam ten smak, jest niecodzienny, ale zapewniam, że pyszny! Print Dżem - sos z rabarbaru .wprm-recipe-rating .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; } Dżem, a  może r... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu SprawdzonaKuchnia.pl

Warto przeczytać

Czego jeszcze nie wiesz o truskawkach, ciekawostki, kalorie i przepisy!

Znana wszystkim truskawka, a właściwie poziomka truskawka, to uzyskany ponad 300 lat temu na dworze francuskim mieszaniec dwóch gatunków poziomki.

Czytaj dalej...

Autor

AnnnaMalekAnnnaMalek

Mam na imię Ania, uwielbiam gotować dla swojej sporej rodziny i przyjaciół. Moją pasją jest fotografia, tworzenie nowych i ulepszanie starych przepisów. Na mojej stronie SprawdzonaKuchnia.pl znajdziecie przepisy inspirowane kuchnią z całego świata, przepisy tradycyjne i najnowsze trendy kulinarne.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

sosy, naleśniki, truskawki, mus truskawkowy, sernik, ciasto, biszkopt, chleb, ciasto drożdżowe, bułki, pączki, deser, desery, drozdzowka, drożdżówki , dipy, pasta, ciasto z truskawkami, sos serowy, ciasto z musem truskawkowym

Inne przepisy z SprawdzonaKuchnia.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.