Chleb żytni na zakwasie z prażoną cebulą

Chleb żytni na zakwasie z prażoną cebulą

Chleb żytni na zakwasie z prażoną cebulą

Przepis na : śniadanie

Czas czytania: 2 min Chleb żytni na zakwasie z prażoną cebulą Zapach, który unosi się podczas pieczenia, jest tak cudowny, że trudno powstrzymać się przed zjedzeniem gorącej kromki świeżego chleba. Prażona cebulka daje wspaniały, lekko słodkawy smak pieczywu. I musi tutaj być właśnie prażona cebulka, a nie surowa lub duszona! Prażoną cebulę możecie kupić lub przygotować sami, ważne, żeby była chrupiąca i słodka. Chleb ten jak każdy chleb na zakwasie potrzebuje czasu, ale nie jest pracochłonny. Wystarczy kilka ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu SprawdzonaKuchnia.pl

Autor

AnnnaMalekAnnnaMalek

Mam na imię Ania, uwielbiam gotować dla swojej sporej rodziny i przyjaciół. Moją pasją jest fotografia, tworzenie nowych i ulepszanie starych przepisów. Na mojej stronie SprawdzonaKuchnia.pl znajdziecie przepisy inspirowane kuchnią z całego świata, przepisy tradycyjne i najnowsze trendy kulinarne.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

chleb, ciasto, chleb na zakwasie, ciasto drożdżowe, biszkopt, bułki, drożdżowe, pączki, truskawki, śniadania, awokado, kolacja, ciasto z truskawkami

Inne przepisy z SprawdzonaKuchnia.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.