Czas czytania: 2 min Chleb z płatkami owsianymi, siemieniem lnianym i odrobiną mąki gryczanej. Pieczywo świetne nadaje się na kanapki śniadaniowe, uwielbiam je z domowym twarożkiem i awokado. Chleb można wykorzystać na grzanki, które będą fantastyczne jako dodatek do jajek po benedyktyńsku lub do zupy cebulowej. Chleb przygotowany jest na zakwasie żytnim, więc jego smak jest lekko kwaśny, a konsystencja chleba jest zwarta i wilgotna. Wykonanie chleba jest bardzo proste, bo sprowadza się do ręcznego wymiesz... czytaj dalej...
Dieta, przeznaczona do 5 posiłków dziennie. Niewiele zasad, poza dokładnym liczeniem kalorii.
Czytaj dalej...Mam na imię Ania, uwielbiam gotować dla swojej sporej rodziny i przyjaciół. Moją pasją jest fotografia, tworzenie nowych i ulepszanie starych przepisów. Na mojej stronie SprawdzonaKuchnia.pl znajdziecie przepisy inspirowane kuchnią z całego świata, przepisy tradycyjne i najnowsze trendy kulinarne.