Chipsy z jarmużu

Chipsy z jarmużu

Chipsy z jarmużu

Czas czytania: 2 min Kolejny odcinek z serii, chipsy robimy w domu . Dziś do piekarnika wpadł jarmuż, z którego w kilka minut przygotujecie lekkie jak piórko chrupiące chipsy. Przygotowanie chipsów jest banalne, bo sprowadza się do umycia liści odkrojenia grubych łodyg i rozdrobnienia ich. Odrobina ulubionych przypraw, kilka minut w piekarniku i chipsy gotowe ! Jarmuż po upieczeniu w piekarniku staje się niebywale delikatny, lekki i bardzo chrupiący . Przygotowując chipsy z jarmużu, należy uważnie kontrolować czas... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu SprawdzonaKuchnia.pl

Autor

AnnnaMalekAnnnaMalek

Mam na imię Ania, uwielbiam gotować dla swojej sporej rodziny i przyjaciół. Moją pasją jest fotografia, tworzenie nowych i ulepszanie starych przepisów. Na mojej stronie SprawdzonaKuchnia.pl znajdziecie przepisy inspirowane kuchnią z całego świata, przepisy tradycyjne i najnowsze trendy kulinarne.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto, chleb, biszkopt, bułki, ciasto drożdżowe, pączki, truskawki, drożdżowe, fit, przekąski, bezglutenowe, ciasto z truskawkami, bułki bezglutenowe, ciasto kokosowe

Inne przepisy z SprawdzonaKuchnia.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.