Czas czytania: 2 min Kolejny odcinek z serii, chipsy robimy w domu . Dziś do piekarnika wpadł jarmuż, z którego w kilka minut przygotujecie lekkie jak piórko chrupiące chipsy. Przygotowanie chipsów jest banalne, bo sprowadza się do umycia liści odkrojenia grubych łodyg i rozdrobnienia ich. Odrobina ulubionych przypraw, kilka minut w piekarniku i chipsy gotowe ! Jarmuż po upieczeniu w piekarniku staje się niebywale delikatny, lekki i bardzo chrupiący . Przygotowując chipsy z jarmużu, należy uważnie kontrolować czas... czytaj dalej...
Mam na imię Ania, uwielbiam gotować dla swojej sporej rodziny i przyjaciół. Moją pasją jest fotografia, tworzenie nowych i ulepszanie starych przepisów. Na mojej stronie SprawdzonaKuchnia.pl znajdziecie przepisy inspirowane kuchnią z całego świata, przepisy tradycyjne i najnowsze trendy kulinarne.