Czas czytania: < 1 min Chipsy z bakłażana, przepis pochodzi prosto z Hiszpanii, a podaje się je do głównego dania lub po prostu jako przekąskę. Chrupiące, wyjątkowo dobre, moje dzieci po spróbowaniu chipsów powiedziały „to bakłażan jest taki dobry”?! Przygotowując chipsy należy pamiętać aby pokroić bakłażan jak najcieniej się da, wtedy chipsy będą najlepsze! To świetna odmiana po chipsach ziemniaczanych. Polecam! Print Chipsy z bakłażana .wprm-recipe-rating .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; } C...
Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Mam na imię Ania, uwielbiam gotować dla swojej sporej rodziny i przyjaciół. Moją pasją jest fotografia, tworzenie nowych i ulepszanie starych przepisów. Na mojej stronie SprawdzonaKuchnia.pl znajdziecie przepisy inspirowane kuchnią z całego świata, przepisy tradycyjne i najnowsze trendy kulinarne.