Przepis na : deser
Weekendowe śniadanie należy do tych, które celebruje się troszkę dłużej. Przy, którym możemy swobodnie pogawędzić i nacieszyć się smakiem. Dlatego proponuje Wam puszyste drożdżówki z nadzieniem z pieczonej dyni i cynamonem. Dynia o tej porze choć mało popularna to właśnie teraz smakuje najlepiej, świeże warzywo, zrywane od razu z pędów smakuje wybornie. Bułeczki robi się dość sprawnie ale trzeba na ich wykonanie zarezerwować około 2 godzin. Zerknijcie na listę składników i upieczmy coś pysznego! SKŁADNIKI: PIECZON... czytaj dalej...
Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Zapraszam na bloga- http://smykwkuchni.blogspot.com/
kocham odkrywać nowe smaki, łączyć to co wydaje sie nie do połączenia, lubię smak słodko- kwaśny, połączenie oliwy z oliwek i octu balsamicznego z ciepłą bagietką, gotowanie ma sens tylko dla kogoś, a posiłek zawsze smakuje lepiej we dwoje...przy świecy ;-)