Aksamitne kremowe puree z zielonego mrożonego groszku

Aksamitne kremowe puree z zielonego mrożonego groszku

Aksamitne kremowe puree z zielonego mrożonego groszku

Przepis na : śniadanie

 Przepyszne i kremowe puree z zielonego groszku , kocham je miłością wielka i robię od wielu wielu lat. To jeden z moich ulubionych sposobów na świeży mrożony groszek . Taki krem z groszku ma wiele zastosowań i możesz go użyć do: - obiadu jako dodatek - podać z karmelizowanymi młodymi marchewkami , pieczonymi marchewkami, kalafiorem czy innymi warzywami, - na grzankę z chleba z jajkiem poszetowym, ziołami - na grzankę z chleba z łososiem i parmezanem - do makaronu pszennego lub z cukinii czy marchewki - d... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu SMYKWKUCHNI

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Dieta dla osób z grupą krwi B

Osoby z grupą krwi B z pewnością nie wysiedzą w jednym miejscu i śmiało można je nazwać „obieżyświatem”. Lubią podróżować, a w szczególności nowe wyzwania.

Czytaj dalej...

Dieta dla osób z grupą krwi 0

W przypadku gdy masz grupę krwi 0, doskonale trawisz mięso i ryby. Produkty z którymi masz problem to z pewnością wszelkie zboża, gdyż zakłócają Twoją przemianę materii.

Czytaj dalej...

Autor

SMYKWKUCHNISMYKWKUCHNI

Zapraszam na bloga- http://smykwkuchni.blogspot.com/

kocham odkrywać nowe smaki, łączyć to co wydaje sie nie do połączenia, lubię smak słodko- kwaśny, połączenie oliwy z oliwek i octu balsamicznego z ciepłą bagietką, gotowanie ma sens tylko dla kogoś, a posiłek zawsze smakuje lepiej we dwoje...przy świecy ;-)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

chleb, makaron, fit, cukinia, kalafior, śniadania, ryba, zupa, grill, przystawki

Inne przepisy z SMYKWKUCHNI

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.