Drożdżowe bułeczki do odrywania z kremem orzechowo-czekoladowym i cynamonem

Drożdżowe bułeczki do odrywania z kremem orzechowo-czekoladowym i cynamonem

Drożdżowe bułeczki do odrywania z kremem orzechowo-czekoladowym i cynamonem

Chciałabym napisać, że bułeczki te możecie przygotować sobie wcześniej, a na drugi dzień zabrać ze sobą do szkoły czy pracy, ale nie mogę, bo tego nie wiem. U mnie wszystkie zniknęły jeszcze tego samego dnia. W sumie to „pozwoliłam” na to z rozmysłem – skoro były dobre i świeże i ktoś chciał je jeść, to po co na siłę trzymać je do następnego dnia, kiedy tą świeżość mogłyby stracić? Co do uwag: przepis podaję w niezmienionej formie, tak jak ja robiłam, aczkolwiek posypki cukrowo-cynamonowej moim zd... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaki Na Talerzu

Warto przeczytać

Idealne ciasto drożdżowe

Co zrobić aby ciasto drożdżowe było idealne?

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.