Grillowanie - czas grillowania

Grillowanie - czas grillowania

Grillowanie - czas grillowania

Czas grillowania rozpoczęty :) By wykorzystać jak najlepiej i jak najprzyjemniej ten czas poniżej zamieszczam parę rad i czas grilowania. Przede wszystkim kochani- nie da się rozpalić grilla w 2 min :) Dajmy sobie czas przynajmniej 30- 40 min by grill był dobrze rozpalony. Mięsa- dobrze jest zamarynować dzień wcześniej i dać do lodówki. Wołowina: Grill musi! być bardzo dobrze rozpalony o wysokiej temperaturze. Stek ok 2-2,5 cm grubości-   Krwisty - 5 min                                               &nb... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaki Edyty

Warto przeczytać

Halloween najlepsze przepisy!

Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.

Czytaj dalej...

9 najlepszych sałatek na imprezę!

Na każdej imprezie nie może zabraknąć dobrych drinków i smacznego jedzenia. Oczywiście najlepsze są szybkie przekąski, potocznie nazywane finger foods, jednak nie może też zabraknąć sałatek.

Czytaj dalej...

Sałatki na Sylwestra - najlepsze przepisy!

Sylwester to czas, kiedy świętuje się koniec starego roku i początek nowego. Jest to stosunkowo dość młode święto, gdyż narodziło się ono dopiero na przełomie XIX i XX wieku.

Czytaj dalej...

Autor

SmakiEdytySmakiEdyty

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

grill, kurczak, szaszłyki, skrzydełka, udka z kurczaka, mięso, hamburger, udka , ryby, dania z grilla, ziemniak, ziemniaki, ryba, łosoś, kurczak pieczony, drugie danie, impreza, wołowina, kurczak grillowany, pieczone ziemniaki, pieczone udka, stek z grilla, dania z kurczakiem, dania na gorąco, uda z kurczaka, mięsa pieczone, kurczak na parze, łosoś na parze

Inne przepisy z Smaki Edyty

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.