Zupa z fasolką szparagową i indykiem
Zupa z fasolką szparagową i indykiem
Jesień to zdecydowanie czas zup. I od razu jak sie zrobiło chłodniej poczułam na nie ochotę. To już końcówka fasolki szparagowej, więc koniecznie chciałam ją wykorzystać na pożegnanie. A żeby było konkretniej i treściwiej dodałam też mielone mięso z indyka i ziemniaki. Miałam też wywar gotowany na mięsie, zabieliłam całość śmietanką i wyszło bardzo pysznie, wszak tłuszcz nośnikiem smaku jest. Bardzo mi smakowała. Zupa fasolowa z fasolką szparagową i indykiem Składniki: 1 łyżka oliwy 1 łyżka masła połowa... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Smaczny zeszyt
Warto przeczytać

Jak uratować przesoloną zupę?
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...
Dieta kapuściana
Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Autor
wjosna
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
fasolka, zupa, ziemniaki, śniadania, fasolka szparagowa, mięso mielone, indyk, obiad, gotowana marchewka
Inne przepisy z Smaczny zeszyt
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję