To moje drugie pierogi w życiu i jestem z nich dumna. Wyszły mi takie ładne i malutkie, lepione ręcznie. To był pyszny obiad. Polecam Składniki: ciasto: 3 szkl mąki pszennej 1 szkl gorącej wody szczypta soli farsz: 150 g selera korzeniowego 100 g szynki wieprzowej gotowanej 1 ząbek czosnku pół cebuli 1 łyżka jogurtu naturalnego 1/4 łyżeczki papryki słodkiej 1/4 łyżeczki soli 1/4 łyżeczki pieprzu 1/2 łyżeczki kurkumy 1 łyżka bułki tartej do gotowania: pół łyżeczki soli, 1 łyżka oleju rzepakowego dekoracja: j... czytaj dalej...
Kuchnia to moje królestwo.Moje dziecko jest niejadkiem więc staram się urozmaicać i przerabiać przepisy oraz wymyślać coś nowego.