RYBA W CIEŚCIE FRANCUSKIM ZE SZPINAKIEM

RYBA W CIEŚCIE FRANCUSKIM ZE SZPINAKIEM

RYBA W CIEŚCIE FRANCUSKIM ZE SZPINAKIEM

Przepis na : obiad

Macie już pomysł na niedzielny obiad? Przedstawiam szybki przepis na rybę ze szpinakiem w cieście francuskim! Smak jest obłędny. Składniki: 450 g szpinaku rozdrobnionego, mrożonego 2 filety miruny 3 ząbki czosnku 1 łyżeczka masła 1 łyżka mąki pszennej Sól pieprz biały Gałka muszkatołowa 250 g serka kremowego śmietankowego Szpinak rozmrażamy na sitku. Na patelnię wkładamy masło, podsmażamy na nim szpinak i czosnek. Obficie doprawiamy (zwłaszcza czosnkiem). Gdy szpinak już zwiotczeje, dodajemy śmietankę i serek... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Słodki Zakątek

Warto przeczytać

Najlepsza dieta na zimę

Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Jak przygotować karpia na Wigilię?

Karp jest to tradycyjna świąteczna polska potrawa. W obecnych czasach odchodzi się od tradycyjnych polskich potraw, gdyż według religii w wigilię już nie obowiązuje post.

Czytaj dalej...

Autor

Kasia882

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

szpinak, ryby, ciasto francuskie, ciasto francuskie, sosy, ciasto, ryba, obiad, miruna, pomysł na obiad, obiad na szybko, szybki obiad, ryba w ciescie, szybkie ciasto, ciasto na niedziele, ser biały

Inne przepisy z Słodki Zakątek

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.