Przepis na : obiad
Do przygotowania potrzebujemy: Filet z kurczaka- 500g Boczek- 100g Serek śmietankowy- 100g Szpinak rozdrobniony- 90g Ser żółty- 60g Majonez- 20g Sól i pieprz Filety rozciąć na pół i rozbić cienko. Marynować minimum 2h w marynacie składającej się z oliwy z oliwek, soku z cytryny, soli, pieprzu i suszonej bazylii. Rozmrożony i odciśnięty szpinak podgrzewamy na patelni z serkiem śmietankowym i majonezem. Mieszamy do uzyskania jednolitej konsystencji. Przyprawiamy. Na każde dwa blisko ułożone plastry boczku położ... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...