Przepis na : deser
W trakcie naszej zimowej wizyty w Walencji (pomarańczowej stolicy Hiszpanii) odwiedziliśmy kawiarnię Tallat , gdzie zjedliśmy wybitny wegański biszkopt pomarańczowy. Po powrocie postanowiliśmy odtworzyć jego uproszczoną wersję w domu. Wielbicieli kuchni świata w wegańskich wersjach zachęcamy również do obserwowania nas na Instagramie i Facebooku . Polecamy również inne nasze przepisy kuchni hiszpańskiej . Składniki (tortownica 24 cm): - 1/3 szklanki mleka sojowego - 1 łyżka octu - 1... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Szybki koktajl odchudzający z pomarańczy i grejpfrutów.
Czytaj dalej...