Złoty, soczysty, pikantny kurczak - przekąska do piwa jak znalazł

Złoty, soczysty, pikantny kurczak - przekąska do piwa jak znalazł

Złoty, soczysty, pikantny kurczak - przekąska do piwa jak znalazł

Jak piwo to coś do jedzenia. Jak piwo to paluszki. Jak piwo to orzeszki ziemne. Jak piwo to chipsy. Jak piwo to drugie piwo . Ale czyż życie musi być tak okrutne i czy musimy być skazani tylko na zimne przekąski do piwa? Otóż nie. Nic tak nie poprawia humoru jak kawałek mięsa na piwnym ssaniu. Kababowi i chamburgerowi skrytożercy wiedzą o co chodzi. To jest ten stan, w którym ostatnią myślą o jedzeniu jest lekka sałatka czy wspomniane kruche zakąski. Mózg wewnątrz czaszki krzyczy "nakarm mnie, łobuzie!", do... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Right Behind The Kitchen

Autor

Right Behind The KitchenRight Behind The Kitchen

Dawid Furmanek - je, gotuje, pisze, analizuje, recenzuje. Pomysłodawca i właściciel mEATing - warsztaty kulinarne, łowca smaków podróżniczych. Z wykształcenia pedagog i absolwent studiów podyplomowych z psychologii komunikacji społecznej, trener, coach. Członek komisji Programu Miejsca Inspiracji w Lublinie, który za zadanie ma wyłonienie inspirujących miejsc w Lublinie (hoteli, restauracji, kawiarni). Prowadzi warsztaty i pokazy kulinarne, których odbiorcami są firmy, osoby indywidualne, a także dzieci.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mięso, kurczak, papryka, przekąska, sosy, przekąski, mięsa pieczone, zakąski, ziemniaki, lekkie sałatki, sałatka, sałatki, sos do kurczaka, dania z kurczakiem, kurczak z papryką , kurczak z czosnkiem, sałatka z kurczakiem, kurczak pieczony, sałatka z papryki, pieczone ziemniaki z czosnkiem, pieczone ziemniaki, drugie danie, chipsy z ziemniakow

Inne przepisy z Right Behind The Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.