Tarta cytrynowa - ulubiony deser Raymonda Blanc'a

Tarta cytrynowa - ulubiony deser Raymonda Blanc'a

Tarta cytrynowa - ulubiony deser Raymonda Blanc'a

Przepis na : deser

Jako że zapowiedziałem tu i ówdzie, że biorę się za desery, bo generalnie ich nie jadam, tym samym nie piekę,  to postanowiłem coś w tej materii uczynić. Jednak wkurza mnie ta dokładność w przepisach deserowych, co do grama tego, tyle mililitrów tamtego, dokładnie tyle minut piec to, następnie coś innego. Tak wszystko cholernie uporządkowane, tak procedurami tu zalatuje. A ja po prostu tego nie lubię. Mam wrażenie, że koniecznie trzeba realizować punkt po punkcie to, co napisane w przepisie, beż żadneg... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Right Behind The Kitchen

Autor

Right Behind The KitchenRight Behind The Kitchen

Dawid Furmanek - je, gotuje, pisze, analizuje, recenzuje. Pomysłodawca i właściciel mEATing - warsztaty kulinarne, łowca smaków podróżniczych. Z wykształcenia pedagog i absolwent studiów podyplomowych z psychologii komunikacji społecznej, trener, coach. Członek komisji Programu Miejsca Inspiracji w Lublinie, który za zadanie ma wyłonienie inspirujących miejsc w Lublinie (hoteli, restauracji, kawiarni). Prowadzi warsztaty i pokazy kulinarne, których odbiorcami są firmy, osoby indywidualne, a także dzieci.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto, tarta, krem, cytryna, kruche ciasto, przepisy na kruche ciasto, kruche ciasta, ciasto kruche, desery, deser, ciasta z kremami, ciasto z kremem, ciasto cytrynowe, ciastka kremówki, fasola, jajko, francuskie, jajecznica, chleb, ciasto ucierane , ciasto z bezami, proste ciasto, tarta na słodko, ciasto na niedziele, ciasto z ciasta francuskiego, ciasto francuskie, ciasto francuskie, ciasto z białek , ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia

Inne przepisy z Right Behind The Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.