St. Valentino Chleb i Wino w Konopnicy koło Lublina

St. Valentino Chleb i Wino w Konopnicy koło Lublina

St. Valentino Chleb i Wino w Konopnicy koło Lublina

Natrafiłem w necie na recenzję tej restauracji autorstwa Waldemara Sulisza z Dziennika Wschodniego. Przeczytawszy, pomyślałem, że jest nieźle. Nie minął tydzień od publikacji recenzji i pojawiły się komentarze internautów - negatywne ale ich adresatem właściwie nie była restauracja tylko autor recenzji. Tym bardziej postanowiłem, że przy pierwszej okazji zawitam do St. Valentino. Chleb i Wino  (albo po prostu Valentino?!) - nowej restauracji na obrzeżach Lublina (tym bardziej, że jest tuż obok mnie)... ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Right Behind The Kitchen

Autor

Right Behind The KitchenRight Behind The Kitchen

Dawid Furmanek - je, gotuje, pisze, analizuje, recenzuje. Pomysłodawca i właściciel mEATing - warsztaty kulinarne, łowca smaków podróżniczych. Z wykształcenia pedagog i absolwent studiów podyplomowych z psychologii komunikacji społecznej, trener, coach. Członek komisji Programu Miejsca Inspiracji w Lublinie, który za zadanie ma wyłonienie inspirujących miejsc w Lublinie (hoteli, restauracji, kawiarni). Prowadzi warsztaty i pokazy kulinarne, których odbiorcami są firmy, osoby indywidualne, a także dzieci.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

chleb, mięso, zupa, sosy, desery, trufle, deser, rosół, kopytka, szpinak, drugie danie, drobiowe, wątróbka drobiowa, ziemniaki, obiad, kurczak, przystawki, sałatki, sałatka, potrawy z kurczaka, pyszna sałatka, kurczak po włosku, sos do kurczaka, dania z kurczakiem, zupa rybna, smaczna sałatka, sałatka z bobem, kurczak na parze, prosta zupa, ziemniaki na obiad

Inne przepisy z Right Behind The Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.