Międzynarodowy Dzień Pizzy

Międzynarodowy Dzień Pizzy

Pizza - kto jej nie jadł? Skoro jedli już ją starożytni Grecy w postaci upieczonego placka z mąki i wody wraz z oliwą i ziołami, czyli w najprostszej postaci, to nie mogło być inaczej, że to danie biednych nie znajdzie swoich odbiorców w czasach obecnych. Są pizze i pizze i nikt mi nie wmówi, że białe jest białe, a czarne jest czarne... Wybierając pizzę dla siebie, staram się decydować na tą, która ma kilka składników w myśl zasady - less is more. Ale mniejsza z tym - już od kilku dni media nas informują o...

Czytaj dalej na blogu Right Behind The Kitchen

Autor

Right Behind The KitchenRight Behind The Kitchen

Dawid Furmanek - je, gotuje, pisze, analizuje, recenzuje. Pomysłodawca i właściciel mEATing - warsztaty kulinarne, łowca smaków podróżniczych. Z wykształcenia pedagog i absolwent studiów podyplomowych z psychologii komunikacji społecznej, trener, coach. Członek komisji Programu Miejsca Inspiracji w Lublinie, który za zadanie ma wyłonienie inspirujących miejsc w Lublinie (hoteli, restauracji, kawiarni). Prowadzi warsztaty i pokazy kulinarne, których odbiorcami są firmy, osoby indywidualne, a także dzieci.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pizza przepis, pizza , ciasto na pizze, placki, jajko, zupa pomidorowa, ryż, rukola, sos pomidorowy, sosy, ziemniaki, ciasto, sos do ryżu, sos pomidorowy do pizzy, sos do pizzy, pieczone ziemniaki

Inne przepisy z Right Behind The Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.