EkoBazar - jedyny taki w Lublinie

EkoBazar - jedyny taki w Lublinie

EkoBazar - jedyny taki w Lublinie

Od dobrych paru tygodni słyszałem to z tej, to z tamtej, to z lewej, to z prawej informację, że ma powstać w Lublinie coś, czego jeszcze nie ma. I niech nikt nie myli tego czegoś z lotniskiem czy i-keą. Głosy sprowadzały się do miejsca, w którym to dostaniemy coś do jedzenia. I także nie kojarzyć z kolejną pizzerią, które to wyrastają w Lublinie jak grzyby po deszczu. Chodzi o miejsce, gdzie pasjonaci rewelacyjnych produktów spotykają się raz w tygodniu aby dzielić się dziełami swojej nierzadko ciężkiej pracy... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Right Behind The Kitchen

Autor

Right Behind The KitchenRight Behind The Kitchen

Dawid Furmanek - je, gotuje, pisze, analizuje, recenzuje. Pomysłodawca i właściciel mEATing - warsztaty kulinarne, łowca smaków podróżniczych. Z wykształcenia pedagog i absolwent studiów podyplomowych z psychologii komunikacji społecznej, trener, coach. Członek komisji Programu Miejsca Inspiracji w Lublinie, który za zadanie ma wyłonienie inspirujących miejsc w Lublinie (hoteli, restauracji, kawiarni). Prowadzi warsztaty i pokazy kulinarne, których odbiorcami są firmy, osoby indywidualne, a także dzieci.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

jajko, ser, ciekawe przepisy, grzyby, buraki, mielone, burak, porzeczki, do pracy, czarna porzeczka, kasza gryczana, pierś, kasza, kiełbasa, piersi, dynia, schab, krówka, kurczak, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, ser biały, kurczak wędzony , soczysta pierś z kurczaka, kurczak z serem, mielone z warzywami, biała kiełbasa, kurczak z warzywami, kurczak w miodzie, pałki kurczaka

Inne przepisy z Right Behind The Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.