Botwinka z pasztecikami

Botwinka z pasztecikami

Botwinka z pasztecikami

Jeszcze jesteśmy przed sezonem, ale na pewno skorzystamy. Teraz jakimś cudem udało nam się pęczek dostać. Do zupy polecamy paszteciki. Składniki 1 pęczek botwinki 2 marchewki 1 pietruszka 1 seler korzeniowy 1 jabłko 1 suszony podgrzybek 3 ząbki czosnku 2 liście laurowe 4 ziarna ziela angielskiego 1 opakowanie ciasta francuskiego 500 g bigosu olej 2 łyżki czarnuszki cukier sok z cytryny sól, pieprz Przygotowanie Marchewkę i pietruszkę kroimy na talarki, seler w drobną kostkę, buraki z botwinki w kostkę zaś liśc... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Autor

Arkadiusz Gie

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto, buraki, jabłka, zupa, bigos, paszteciki, burak, ciasto francuskie, ciasto francuskie, grzyby, ciasta z jabłkami, zupa z selera

Inne przepisy z R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.