Bezglutenowa pizza meksykańska na spodzie z zielonego groszku

Bezglutenowa pizza meksykańska na spodzie z zielonego groszku

Bezglutenowa pizza meksykańska na spodzie z zielonego groszku

Przepis na : kolacja

Dziś coś w sam raz na 25-cio lecie Bonduelle w Polsce. W poszukiwaniu idealnego spodu na bezglutenową pizzę wymyśliłam ostatnio, że mogę użyć do jego przygotowania zielony groszek. Są już pizze z kalafiora, z brokuła, z dyni, lub z ziemniaków, to dlaczego nie wypróbować innego warzywa? Spisał się całkiem  nieźle. Wykorzystałam mrożony groszek już przygotowany na parze Bonduelle, który bardzo polubiłam, żeby nie czuł się samotny użyłam również kukurydzy złocistej i czerwonej fasoli z tej samej firmy. Tak po... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Quinoa Raz!

Warto przeczytać

Dieta Pięciu Przemian

Jest to chińska dieta pomagająca utrzymać równowagę ciała i duszy.

Czytaj dalej...

Autor

Celiak w podróżyCeliak w podróży

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pizza , pizza przepis, ciasto na pizze, wołowina, fasola, czerwona fasola, fasola czerwona, sosy, bezglutenowe, malinowe, dynia, kalafiorem, ziemniaki, kalafior, mielone, kolacja, obiad, pizza na patelnie, sos do pizzy, ziemniaki na obiad, bez pieczenia, warzywa na patelnie, mielone z warzywami, pieczone ziemniaki z czosnkiem, pieczone ziemniaki, kalafior pieczony

Inne przepisy z Quinoa Raz!

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.