Zupa krem z groszku i szpinaku na rosole

Zupa krem z groszku i szpinaku na rosole

Zupa krem z groszku i szpinaku na rosole

Przepis na : obiad

A może by tak raz przerobić rosół na coś innego niż pomidorówkę ;) W dodatku w ekspresowym tempie. Wystarczy zielony groszek (może być mrożony), trochę szpinaku, resztka rosołu i ekspandowana quinoa do posypania. Składniki: 4 łyżki ekspandowanej quinoy 500 ml rosołu pół opakowania mrożonego groszku 3 garści szpinaku marchewka z rosołu koperek świeża mięta pieprz sól Wykonanie: Groszek i szpinak chwilę gotujemy na rosole, w miarę potrzeby dolewamy trochę wody. Czekamy, aż trochę przestygnie, dodajemy kilka li... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Quinoa Raz!

Warto przeczytać

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Dieta Pięciu Przemian

Jest to chińska dieta pomagająca utrzymać równowagę ciała i duszy.

Czytaj dalej...

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję