Bezglutenowe pierogi z bobem, twarogiem, miętą i oliwą z oliwek
Bezglutenowe pierogi z bobem, twarogiem, miętą i oliwą z oliwek
Przepis na : obiad
Dziś na obiad polecam Wam sezonowe pierogi z bobem, twarogiem i miętą, zamiast tradycyjnej okrasy świetnie sprawdzi się tu oliwa z oliwek. U mnie oczywiście ze względu na celiakię pierogi w wersji bezglutenowej. #GalloxDurszlak #Gallo #oliwaGallo Składniki: 1/4 szklanki mąki z quinoy 1/4 szklanki mąki ryżowej 1/4 szklanki mąki kasztanowej 1/4 szklanki skrobi ziemniacznej 1 jajko 1 żółtko Oliwa z oliwek Gallo 150 gram młodego bobu 50 gram twarogu półtłustego gałązka mięty pieprz sól Wykonanie: Bób gotujemy, studzimy ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Quinoa Raz!
Warto przeczytać

Dieta Pięciu Przemian
Jest to chińska dieta pomagająca utrzymać równowagę ciała i duszy.
Czytaj dalej...Autor
Celiak w podróży
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pierogi, ciasto, bezglutenowe, obiad, ciasto na pierogi
Inne przepisy z Quinoa Raz!
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję