Bezglutenowe pierogi z bobem, twarogiem, miętą i oliwą z oliwek

Bezglutenowe pierogi z bobem, twarogiem, miętą i oliwą z oliwek

Bezglutenowe pierogi z bobem, twarogiem, miętą i oliwą z oliwek

Przepis na : obiad

Dziś na obiad polecam Wam sezonowe pierogi z bobem, twarogiem i miętą, zamiast tradycyjnej okrasy świetnie sprawdzi się tu oliwa z oliwek. U mnie oczywiście ze względu na celiakię pierogi w wersji bezglutenowej. #GalloxDurszlak #Gallo #oliwaGallo Składniki: 1/4 szklanki mąki z quinoy 1/4 szklanki mąki ryżowej 1/4 szklanki mąki kasztanowej 1/4 szklanki skrobi ziemniacznej 1 jajko 1 żółtko Oliwa z oliwek Gallo 150 gram młodego bobu 50 gram twarogu półtłustego gałązka mięty pieprz sól Wykonanie: Bób gotujemy, studzimy ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Quinoa Raz!

Warto przeczytać

Dieta Pięciu Przemian

Jest to chińska dieta pomagająca utrzymać równowagę ciała i duszy.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.