Pasta z czarnej fasoli, Jak prawidłowo nakryć do stołu?

Pasta z czarnej fasoli, Jak prawidłowo nakryć do stołu?

Pasta z czarnej fasoli, Jak prawidłowo nakryć do stołu?

Dodatki do chleba staram się robić od podstaw (rzadko kupuję gotowe, przetworzone w sklepie). Z reguły przygotowuję 2 różne rodzaje past na kilka kolejnych dni . Poniżej prosty przepis na pastę z roślin strączkowych, tym razem z czarnej fasoli. Pomysł podpatrzony u Jadłonomii. Po więcej inspiracji, zajrzyj  tutaj . Składniki: kilka łyżek oleju do smażenia 1 czerwona lub biała cebula 2 ząbki czosnku 1 łyżeczka słodkiej papryki 1/2 łyżeczki chili lub pieprzu cayenne 1/2 łyżeczki kuminu 1 puszka czarnej fa... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Qlinarnie i Qlinarnie

Autor

PatchuliaMPatchuliaM

Witam,
prowadzę dwujęzycznego wegetariańskiego bloga kulinarnego: oczywiście znajdziesz tu przepisy, ale też recenzje restauracji i ostatnio kupionych produktów spożywczych. Na blogu pojawiają się też wpisy dot. szeroko pojętej kultury, m.in. filmu oraz wydarzeń kulturowych z mojego miasta - Rzeszowa. Zapraszam do lektury:).

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

fasola, czosnek, proste i szybkie przepisy, cebula, sok, pasta, pasty, słodkie, cytryna, śniadanie, papryka, śniadania, chleb, chilli, wegańskie, stir fry, fasola czerwona, czerwona fasola

Inne przepisy z Qlinarnie i Qlinarnie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.