Przepis na : obiad
Sposób wykonania: 600 g polędwiczki wieprzowej 1 czerwona papryka 1 cebula 1 marchewka 1/2 pora (jasna część) 4 ząbki czosnku 1 papryczka chilli (lub 1/2 łyżeczki chilli w proszku) 2 łyżki mąki ziemniaczanej 4 cm kawałek imbiru 4 łyżki orzechów nerkowca 2 łyżki sezamu 8 łyżek sosu sojowego 5 łyżek octu ryżowego 5 łyżek wody 3 łyżki cukru olej z orzechów ziemnych sól, pieprz 400 g ryżu (lub kasza kuskus) 1/2 pęczka grubego szczypioru Sposób wykonania: Ścinamy białą błonkę z wierzchu polędwiczki. Przecinamy ... czytaj dalej...
Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...