Składniki: 3 małe czerwone cebule 250 ml octu jabłkowego 3 łyżki miodu 1 ząbek czosnku 1 łyżeczka ziaren czarnego pieprzu 1 łyżeczka soli Sposób wykonania: Cebule pokroić na ósemki i porozdzielać warstwy. Czosnek pokroić w plasterki. Ocet z dodatkiem soli i pieprzu zagotować. Dodać miód, czosnek i cebulę. Zamieszać i gotować przez 30 sekund. Przelać całość do słoika (cebula powinna być całkowicie zanurzona). Słoik zakręcamy i odstawiamy do wystygnięcia. Następnie wkładamy do lodówki. Po ok. godzinach ceb... czytaj dalej...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...