Przepis na : deser
Składniki: Masa serowa: 750 g twarogu z wiaderka 250 g masła 1 szklanka cukru pudru 1 czubata łyżka kakao 1/2 łyżeczki aromatu waniliowego Polewa kakaowa: 50 g masła 2 łyżki cukry pudru 3 łyżki kakao 1 łyżeczka żelatyny 3 łyżki gorącej wody 36 sztuk herbatników maślanych, pełnoziarnistych folia aluminiowa Sposób wykonania: Wszystkie składniki masy serowej powinny być w temperaturze pokojowej. Masło ucieramy z cukrem pudrem na jasną, puszystą masę. Następnie stopniowo twaróg cały czas miksując. ... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Trudno znaleźć idealny przepis na sernik i jak już wydaje nam się, że znaleźliśmy, bo upieczeniu ciasto opada.
Czytaj dalej...