Pierś faszerowana szpinakiem w cieście francuskim
Pierś faszerowana szpinakiem w cieście francuskim
Przepis na : obiad
Soczysta, sycąca potrawa z kurczaka, z słodkawymi burakami i chrupiącymi orzechami przykryta kołderką z ciasta francuskiego. Nawet szpinakowy farsz nie odwiódł męża od jej pochłonięcia mimo, że szpinaku nie jada . SKŁADNIKI: dwie duże piersi z kurczaka kilka łyżek ugotowanych liści szpinaku sól, pieprz, majeranek oliwa do smażenia 2 cebule opakowanie cista francuskiego jajko PRZYGOTOWANIE: Pierś z kurczaka myjemy, suszymy i nacinamy w połowie tworząc kieszonkę. Doprawiamy solą, pieprzem i grubo... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Pyry na Gaz
Autor
Sandra Siebert
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pierś, piersi, kurczak, ciasto, francuskie, szpinak, ciasto francuskie, ciasto francuskie, ciasto z ciasta francuskiego, buraki, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, orzechy, burak, ziemniaki, sosy, mięso na obiad, mięso, potrawy z kurczaka, obiad, ciasto z orzechami, chrupiący kurczak, pierś z kurczaka w cieście francuskim, piersi z kurczaka faszerowane, chrupiąca pierś z kurczaka, sos do kurczaka, pieczone ziemniaki, sos do jajek, kurczak pieczony, soczysta pierś z kurczaka
Inne przepisy z Pyry na Gaz
Dodaj komentarz