Przepis na : śniadanie
Owsianka podwójnie migdałowa z dodatkiem świeżych sezonowych owoców. Przepyszny i zdrowy początek dnia. Składniki: (na dwie porcję) 6-8 łyżek płatków owsianych 2 szklanki mleka migdałowego łyżka masła 4 łyżki płatków migdałowych 2 łyżki wiórków kokosowych Do podania: Świeże owoce sezonowe Sposób przygotowania: Płatki owsiane, płatki migdałowe, wiórki koksowe i masło wkładamy do niedużego garnka i zalewamy mlekiem migdałowym. Gotujemy do uzyskania kleistej konsystencji około 5-6 minut, raz po raz mieszaj... czytaj dalej...
Dieta Pegan inaczej Paleo-Vegan powstała z połączenia wegańskich zwyczajów i diety paleo, która opiera się na jedzeniu mięsa i ryb. Na czym to polega?
Czytaj dalej...Problemy z pamięcią i koncentracją mogą wynikać w szczególności z tego co spożywamy. Podczas wzmożonego wysiłku naszego mózgu, potrzebuje on dużej ilości glukozy, gdyż podczas nauki pracuje on na podwyższonych obrotach.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Zbiór fit przepisów na każdą okazję : obiad, śniadanie, deser, czy kolację. Jeśli dbasz o linię, to zestawienie tych przepisów jest idealne dla Ciebie :-)
Czytaj dalej...