{"@context":"https:\/\/schema.org","@type":"Recipe","author":{"@type":"Person","name":"ProstePesto"},"name":"\u017burek na zakwasie z bia\u0142\u0105 kie\u0142bas\u0105 i jajkiem","description":"Tradycyjny polski przepis na \u017curek z bia\u0142\u0105 kie\u0142bas\u0105. Bardzo prostu w przyrz\u0105dzeniu \u017cur na zakwasie z butelki. Podany z jajkiem na twardo lub ziemniakami.","image":"https:\/\/prostepesto.pl\/wp-content\/uploads\/2020\/04\/zurek-na-zakwasie.jpg","recipeCategory":["Kuchnia Polska","Zupy"],"recipeCuisine":[],"keywords":["bia\u0142a... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Jajka są dosyć bardzo popularnym składnikiem wielu potraw. Wykorzystuje się je przy pieczeniu ciasta, robieniu sosów, placków ziemniaczanych, majonezu, jajecznicy itd
Czytaj dalej...Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.
Czytaj dalej...Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.
Czytaj dalej...prostepesto.pl
ktoto.info
delaware24.pl
usacorp.pl
odebrac.pl
pychamniam.pl