Żurek na zakwasie z białą kiełbasą i jajkiem

Żurek na zakwasie z białą kiełbasą i jajkiem

Żurek na zakwasie z białą kiełbasą i jajkiem

{"@context":"https:\/\/schema.org","@type":"Recipe","author":{"@type":"Person","name":"ProstePesto"},"name":"\u017burek na zakwasie z bia\u0142\u0105 kie\u0142bas\u0105 i jajkiem","description":"Tradycyjny polski przepis na \u017curek z bia\u0142\u0105 kie\u0142bas\u0105. Bardzo prostu w przyrz\u0105dzeniu \u017cur na zakwasie z butelki. Podany z jajkiem na twardo lub ziemniakami.","image":"https:\/\/prostepesto.pl\/wp-content\/uploads\/2020\/04\/zurek-na-zakwasie.jpg","recipeCategory":["Kuchnia Polska","Zupy"],"recipeCuisine":[],"keywords":["bia\u0142a... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu ProstePesto.pl

Warto przeczytać

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Jak sprawdzić czy jajka są świeże?

Jajka są dosyć bardzo popularnym składnikiem wielu potraw. Wykorzystuje się je przy pieczeniu ciasta, robieniu sosów, placków ziemniaczanych, majonezu, jajecznicy itd

Czytaj dalej...

Gotowanie jajek na miękko, półtwardo, twardo i w koszulce

Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.

Czytaj dalej...

Dlaczego warto jeść jajka?

Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.