Rozgrzewająca jesienna zupka z pieczonej dyni z warzywami. Przepis obowiązkowy każdej jesieniary (miłośniczki jesiennej pory). Upieczona dynia lekko odchodzi od skórki nawet za pomocą łyżki do zupy, papka od razu przypomina dyniowe puree. Pestki z wydrążonej dyni również możesz podpiec i przygotować tym samym zdrową przekąskę. Nic się nie zmarnuje. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Jesienna zupa dyniowa z grzankami 5 od 1 osoby Autor: Paweł Clad Danie: Zupa Kuchnia: Polska Trudność: Ła... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...prostepesto.pl
ktoto.info
delaware24.pl
usacorp.pl
odebrac.pl
pychamniam.pl