Węgierski gulasz wieprzowy z czerwoną papryką
Węgierski gulasz wieprzowy z czerwoną papryką
Najlepszy przepis na gulasz z rozpływającym się w ustach mięsem wieprzowym z łopatki. Mięso w gulasz jest miękkie, kroi się samą łyżką. Gulasz w mojej ulubionej wersji jest rzadki, nie zagęszczam go mąką. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Węgierski gulasz wieprzowy z czerwoną papryką 5 od 2 osób Autor: Paweł Clad Danie: Główne Kuchnia: Węgierska Trudność: Łatwe Porcje 6 porcji Przygotowanie 20 min. Gotowanie 1 godz. 10 min. Kalorie 300 kcal Gulasz z soczystym i rozpływającym się w ust... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu ProstePesto.pl
Warto przeczytać

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej
Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...
Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa
Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Autor
Proste Pesto
prostepesto.pl
ktoto.info
delaware24.pl
usacorp.pl
odebrac.pl
pychamniam.pl
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
gulasz, papryka, pieczarki, mięso, marchewka, zupa pomidorowa, mielone, pesto, bigos, danie jednogarnkowe, wieprzowina, kasza, ziemniaki, rosół, pieczywo, gulasz z łopatki, mięso mielone, gotowana marchewka
Inne przepisy z ProstePesto.pl
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję