Schab w sosie pieczeniowym z kluskami śląskimi

Schab w sosie pieczeniowym z kluskami śląskimi

Schab w sosie pieczeniowym z kluskami śląskimi

Soczysty schab bez kości i jędrne kluseczki śląskie ziemniaczane. Danie obiadowe często goszczące na polskich stołach, chętnie przygotowywane przez polskie panie domu. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Schab w sosie pieczeniowym z kluskami śląskimi 5 od 1 osoby Autor: Paweł Clad Danie: Dania główne Kuchnia: Polska Trudność: Łatwe Ilość 2 porcje Przygotowanie 30 min. Gotowanie 40 min. Kalorie 280 kcal Schab w sosie pieczeniowym z kluskami śląskimi z dziurką. Schab bez kości i kluseczki ziemniacz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu ProstePesto.pl

Warto przeczytać

Jak zrobić idealnego schabowego?

Można rzec, że jest to najpopularniejsze danie polskiej kuchni, lecz nie każdy potrafi go przyrządzić tak by zapierał dech w piersiach.

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.