Dzisiaj podaję kolejną propozycję drobnych przystawek. Drobne kanapeczki na żytnim pumperniklu z puszystą pastą jajeczną z pieczonym kurczakiem. Do przygotowania pasty kanapkowej możesz użyć mięsa kurczaka które pozostało z obiadu (może to być mięso z ćwiartek, skrzydełek czy pałek kurczaka). Możesz też celowo upiec nieco więcej kurczaka z myślą o przygotowaniu pasty. Pasta z pieczonego kurczaka jest przepysznym i sycącym dodatkiem do kanapek, odpowiednio doprawiona z niewielką ilością majonezu ma puszystą konsys... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.
Czytaj dalej...Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.
Czytaj dalej...prostepesto.pl
ktoto.info
delaware24.pl
usacorp.pl
odebrac.pl
pychamniam.pl