Najlepszy, mój ulubiony przepis na sos teriyaki. Cząstki pomarańczy dodają głębi smaku, a syrop klonowy pożądanej słodyczy. Pierś kurczaka duszona w sosie japońskim teriyaki przyrządzisz w zaledwie 20 minut. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Pierś kurczaka w sosie teriyaki 5 od 1 osoby Autor: Paweł Clad Danie: Główne Kuchnia: Japońska Porcje 4 porcje Przygotowanie 10 min. Gotowanie 20 min. Kalorie 190 kcal Kawałki soczystego kurczaka w głębokim smakiem sosie teriyaki. Słodko słony sos z ... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...Szybki koktajl odchudzający z pomarańczy i grejpfrutów.
Czytaj dalej...Suszona pomarańcza na choinkę to prosty dodatek, który doda naszemu drzewku trochę tropikalnych klimatów.
Czytaj dalej...prostepesto.pl
ktoto.info
delaware24.pl
usacorp.pl
odebrac.pl
pychamniam.pl